If you can breathe

you can do yoga

Tanja Kuchel, efterskolelærer

Kombinationen mellem yoga og din personlighed formåede at få 17 ellers ret så snakkesalige unge mennesker til at holde fokus, koncentrationen og kigge indad. Det var på alle måder en smuk oplevelse!

Aya, 4 år

”Børneyoga er megasjovt, fordi det både er så’en noget motions-noget og lege-noget!”

Rikke Reinholdt, Teamleder Grundfos

"Kristina formåede via yogaøvelser at få os ud af hovedet og ned i kroppen. En vidunderlig følelse og for flere var det en øjenåbner at mærke roen og velværen i kroppen efter yoga."

Niels, 7 år

”Børneyoga er ligesom at gå en tur ind i kroppen og kigge sig lidt omkring…”

Michele Tommasino Christensen - Deltager på retreat

"For et par måneder var jeg til en yoga retreat på Djursland. Vi var 4 franske veninder, der tog afsted sammen og deltog i et hold på ca. 10 kvinder. Vi fik den smukkeste oplevelse med Anne Stærk Dickenson og Kristina Spanggaard. Jeg praktiserer yoga og meditation på en daglig basis - både i Danmark og når jeg befinder mig i udlandet; og jeg synes, at Kristina er en af de bedste yogalærere jeg har indtil videre haft. Hun er meget kærlig, blød og hendes stemme er ren balsam for sjæl. Yoga blev kombineret med psykologi, wellness, en silent walk og god mad og dejlig vin om aften samt brunch og god morgenmad. Vi boede alle fire veninder i den fineste lejlighed. Jeg vil klart anbefale sådan en weekend, hvis du har lyst til at komme tættere på naturen, din krop, sjæl og følelser, samt få en indre ro og værktøj til du kan opnå mere balance i dit liv når du kommer hjem."