Vilkår og handelsbetingelser
Handel på denne webbutik indebærer følgende handelsbetingelser. 
GENEREL INFORMATION

www.ensundbalance.dk udbydes af:

En sund balance
Begonievej 2

7800 Skive

Danmark

Tlf: +45 24 84 52 53
kristina@ensundbalance.dk
Etableringsår 2015
CVR nr. 36221925

Oplever du problemer med din bestilling på hjemmesiden eller oplever du andre problemer med vores hjemmeside, så kontakt os venligst over mail kristina@ensundbalance.dk

Skulle der være dele af disse ”Vilkår og handelsbetingelser” du ikke forstår, anbefaler vi, at du kontakter os, inden du begynder at handle på vores hjemmesiden.

VIGTIG MEDDELELSE

LÆS HANDELSBETINGELSERNE GRUNDIGT, INDEN DU BESTILLER VARER FRA www.ensundbalance.dk

Disse handelsbetingelser finder anvendelse, når du bestiller eller køber varer på www.ensundbalance.dk. Handelsbetingelserne kan blive opdateret fra tid til anden (for eksempel for at afspejle ændringer i teknologien, vores forretningsmodel, vores systemkapacitet eller i relevante love og regler), og derfor beder vi dig godkende Betingelserne, hver gang du handler hos os. Enhver reference til “dig” eller “din” betyder dig som bruger af Hjemmesiden, enhver reference til “vi”, “os” eller “vores” betyder ”En sund balance”. Hvis du ikke accepterer Betingelserne, kan du ikke bestille eller købe varer på Hjemmesiden.

Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse. Læs mere under “Fortrydelsesret”.

Købelovens mangels regler finder anvendelse på dit køb, hvilket betyder, at du har visse lovbestemte garantier for varens kontraktsmæssighed.

Bestilling
Online-butikken er åben 24 timer i døgnet, men kan dog være lukket som følge af vedligeholdelse. Vi vil dog ikke kunne være behjælpelige med bestillinger i løbet af nattetimerne.

En bestilling som er afgivet på en offentlig fri- eller helligdag, vil blive behandlet den følgende hverdag.

Du skal være mindst 18 år gammel for at købe varer på Hjemmesiden samt besidde et gyldigt kreditkort, der er accepteret af os. Er du under 18 år gammel, skal du have et juridisk grundlag for at indgå en aftale med os.

Vi kan kun gennemføre din ordre, hvis du er indforstået med, at din vare bliver sendt via GLS eller Post Danmark, og skal afhentes ved nærmeste GLS PakkeShop, posthus eller leveret direkte til din dør, hvis dette er muligt.

Vi forbeholder os ret til at annullere aftalen om køb i en af de følgende situationer, uden at være ansvarlige for erstatning eller andre omkostninger:

– Din bestilling er afgivet med det formål at begå bedrageri mv. eller afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet
– Der opstår en utilsigtet fejl på Hjemmesiden, fx en betalingsfejl el.lign.
– Vi har grund til at tro, at du er under 18 år gammel
– Dine betalingsoplysninger er ikke korrekte eller kan ikke verificeres

Aftaler kan kun indgås via mail kristina@ensundbalance.dk

På hvilket tidspunkt i bestillingsprocessen er du bundet af din ordre?
Inden afgivelse af bestillingen har du mulighed for at ændre de oplysninger, som du har indtastet, herunder leverings- og fakturaoplysninger eller betalingsoplysninger. Du har også mulighed for at ændre varerne eller fjerne varer fra din indkøbskurv.

Når du klikker “Køb og betal”, vises en kvittering på din skærm. Fra det tidspunkt er du bundet af aftalen om køb. Læs venligst mere under “Fortrydelsesret”.

Vi sender en email med en kvittering for, at du har henvendt dig til os via vores Hjemmeside.

Kontakt os venligst pr mail på kristina@ensundbalance.dk, hvis du begik en fejl, da du foretog bestillingen – der vil du kunne få hjælpe til ændringer mv.

Du modtager en ordrebekræftelse på den e-mail du har udfyldt under fakturerings oplysningerne.

Efter indgåelsen af aftalen gælder reglerne om fortrydelsesret, se nedenfor.

Adgang til aftalen

Du modtager via e-mail en bekræftelse på aftalens indhold samt en kopi af disse skrevne vilkår og handelsbetingelser. Vi opbevarer indgåede aftaler, herunder ordrebekræftelsen, i et vist tidsrum, og vi anbefaler, at du ligeledes gemmer disse dokumenter, da de ikke nødvendigvis efterfølgende vil være tilgængelige på www.ensundbalance.dk.


BETALINGSMIDLER

Vi accepterer følgende betalingsmidler

  • Bankoverførsel

Alle priser er angivet inkl. moms og afgifter. Priser er dagspriser og opdateres løbende.

Betalingsprocedure

Vi afsender din ordre, når betalingen er på vores konto.
PRISER OG LEVERING

Alle de anførte priser for varer, leveringsomkostninger og andre omkostninger er inklusive skatter, moms og afgifter.
Omkostninger vedrørende levering, fragt eller porto kan variere og lægges til for hver bestilling.

Fortrydelsesret:
Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.
Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredje-mand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse. NB! Dog er det ikke gældende for yogaforløb, workshops og retreats, hvor din tilmelding er bindende.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os (se kontaktoplysninger nedenfor) din beslutning om at fortryde denne aftale på vores e-mail kristina@ensundbalance.dk Du kan benytte nedenstående standard fortrydelses formular, men det er ikke obligatorisk.
Fortrydelses fristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelses fristen er udløbet.

Du skal returnere varerne eller aflevere dem til os i vores studie En sund balance, senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.
Vi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren.
Vi anbefaler, at der sendes som pakke med track and trace nummer, da det er køber som, ved en returnering, hæfter for evt. mistet pakke i posten. Bliver en pakke sent med brev uden track and trace, kan vi derfor ikke tilbagebetale det pågældende beløb for varen ved mistet pakke inden modtagelse.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

MANGELFULDE VARER OG FORKERTE VARER
Hvis din vare lider af en mangel, eller vi har leveret forkerte varer, bedes du kontakte os på kristina@ensundbalance.dk

I tilfælde af en mangelfuld vare eller forkert vare, kan du vælge mellem følgende muligheder:
– Returnere varen og få refunderet købsprisen, når vi har behandlet returvaren,
– Returnere varen og modtage en tilsvarende vare, når vi har behandlet returvaren, forudsat vi kan levere en tilsvarende vare, eller
– Beholde varen og anmode om en forholdsmæssig reduktion af købsprisen

Når du kontakter os i forbindelse med en mangelfuld vare eller forkert varer, skal du oplyse bestillingsnummeret, eventuelt varenummer, billede og beskrivelse af hvad der er galt med varen mv.
Du er ikke ansvarlig for omkostninger forbundet med returneringen af en mangelfuld vare eller en forkert vare. Vi tilbagebetaler naturligvis købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har fået varen retur, med mindre du får en ny vare til erstatning for den oprindelige vare.

REKLAMATIONER

I henhold til købeloven har du to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder kun hvis du har brugt varen på almindelig og forsvarlig vis og ikke selv forvoldt skade på varen eller anvendt den fejlagtigt. Bemærk hermed, at der skelnes mellem reklamation og slid.

BEMÆRK, at der IKKE er reklamationsret på perler, pallietter og sten, samt yogaforløb, retreats og workshops.

Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget. Dog kan vi ofte løse reklamationen ud fra et billede, så vent med at sende varen retur til du har kontaktet os. Skulle der være fejl eller mangler, på den vare du har fået tilsendt, ombyttes eller repareres denne vare selvfølgelig. Kontakt os på: kristina@ensundbalance.dk

 

Vi tager forbehold for prisændringer samt indtastningsfejl på siden.

ANDRE FORHOLD
Opdatering af hjemmesiden
Vi gør vores bedste for at opdatere Hjemmesiden samt sikre, at priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne er korrekte. Stavefejl, fejl i priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne kan dog opstå, og nogle gange opdager vi, at prisen for en vare er angivet forkert.

Force Majeure
Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af vores forpligtelser i henhold til Betingelserne, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger uden for vores rimelige kontrol.

Aftalens fuldstændighed
Disse Betingelser udgør de fuldstændige vilkår for aftalen mellem os.

Ugyldighed
Såfremt en eller flere af bestemmelserne i Betingelserne måtte blive erklæret helt eller del-vist ugyldige, finder de øvrige bestemmelser fortsat anvendelse.

Overdragelse
Vi er berettigede til at overdrage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til aftalen indgået med dig, til tredjemand. Overdragelsen er naturligvis forudsat af, at standarden af den service du modtager ikke forringes. Vi giver dig meddelelse om en eventuel overdragelse. Ved at acceptere disse vilkår samtykker du til en sådan eventuel fremtidig overdragelse. Samtidig accepterer du, at fra tidspunktet, hvor vi har givet dig meddelelse om overdragelsen, kan dine rettigheder kun gøres gældende overfor den pågældende tredjemand.

Lovvalg og værneting
Enhver aftale indgået mellem os under anvendelse af disse Betingelser er underlagt dansk ret. Enhver tvist som måtte opstå i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.

Standardfortrydelsesformular
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

  • Til

En sund balance
Yogastudiet i Skive
Vestergade 1, 1 sal
7800 Skive, Danmark
kristina@ensundbalance.dk

– Jeg/vi ___________ meddeler herved, at jeg/vi ___________ ønsker at gøre fortrydelses-retten gældende i forbindelse med min/vores ___________ købsaftale om følgende varer ___________
– Bestilt den ___________/modtaget den ___________
– Forbrugerens navn ___________
– Forbrugerens adresse ___________
– Forbrugerens underskrift ___________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
– Dato ___________

 

PRIVATLIVSPOLITIK

Vores privatlivspolitik beskriver:

Hvilke oplysninger vi indsamler, og hvordan vi bruger dem
Hvordan kreditkortsoplysninger bliver behandlet

Ved køb i app’en: 

Oplysninger vi indsamler i apps, som du bruger på din smartphone.

For at kunne holde styr på licenser til eventuelle køb bliver din enhed registreret med et unikt, tilfældigt ID. Dette bliver registreret i vores centrale database sammen med tidspunkt og hvilken type enhed du benytter (iPhone, Android etc.), og kan ikke kædes sammen med dig som bruger, uden du oplyser os dette ID. Disse oplysninger bliver kun delt med vores databehandler Time2Time.

Vi indsamler oplysninger om afspilningsstatistik, for at kunne levere nye produkter der har interesse for flest muligt.

Vi indsamler IKKE mobilnumre, mailadresser eller dit navn.

Kreditkortsoplysninter ifm. køb af licenser i en mobil app

Når du betaler bliver du dirigeret gennem en sikker forbindelse til Bambora, som står for al sikkerhed og behandling af kreditkortsoplysninger. Vi har adgang til deres standard-administrationsværktøj for at kunne se betalinger, men kan ikke se de nøjagtige kortinformationer. Time2Time har kun administrativ adgang til at identificere indbetalinger ved de sidste fire cifre af kortnummeret for at kunne udføre eventuelle tilbagebetalinger og rapportering til En Sund Balance.

Ved køb på hjemmesiden: 

De oplysninger du afgiver i forbindelse med dit varekøb under ordreafgivelse på hjemmesiden bliver gemt i WordPress’ ordresystem: WooCommerce.