En sund balance blev oprettet d. 1. januar 2015.

Navnet refererer til min opfattelse af det sunde/gode liv. Et liv hvor man er i balance – både i krop og sind.

Sundhed fylder enormt meget i vores samfund i dag, og markedet bugner af diverse slankekure og træningsmetoder, men sundhed bør ikke være noget, der udelukkende forbindes med dårlig samvittighed og urealistiske kropsidealer, men derimod noget hvor man kan opnå en tilfredshed og glæde ved sig selv og sin krop. Det kræver, at man tager ansvar for sin egen sundhed og finder ud af, hvad sundhed er netop for en selv.

Yogaen spiller en altafgørende rolle i min forståelse af det sunde liv.

Yoga er med til at styrke opmærksomheden og koncentrationsevnen samt den enkeltes selvværd og evne til at håndtere stressede situationer.
Undersøgelser viser, at én enkelt yogasession sænker niveauet af stresshormoner i kroppen med op til 50 %, og yoga kan derfor benyttes til at forebygge stress. Yogaen hjælper os med at udforske og udvikle os på en måde, som vi også kan bruge udenfor yogaklassen, så vi får lidt nemmere ved at kunne navigere rundt i hverdagens travle udfordringer.

Og børneyogaen har i allerhøjeste grad sin berettigelse, da en skolebørnsundersøgelse viser at hvert 5. barn i dag udviser stresssymptomer. Børneyogaen formår på en sjov og legende måde at fokusere på afspænding, åndedrættet og en øget kropsbevidsthed og lærer børn at lukke ned for ydre stimuli og selv at finde ro og balance i deres hverdag.

Læs evt. mere under de enkelte faner.

 

Min baggrund:

Jeg er uddannet yogalærer ved Tanja Sofie Ashtanga Vinyasa Yoga (Yoga Alliance godkendt uddannelse på 200 timer), certificeret børneyogainstruktør ved Yogarollinger, v. Helle Nissen og har derudover taget en restorativ yogauddannelse ved Yoga Somatics V. Ateeka.

Derudover er jeg eksamineret kostvejleder og konsulent i Proces Ernæring.

Jeg har desuden en baggrund som uddannet lærer, hvor jeg har arbejdet både som folkeskole- og efterskolelærer. Sideløbende har jeg læst 3 pd- moduler inden for den pædagogiske psykologi.

Igennem mine uddannelser og jobs har jeg erhvervet mig en bred viden og erfaring med formidling, kommunikation samt coachende samtaler og undervisning.