” Det har været en helt fantastisk oplevelse at gå til kostvejledning hos Kristina, som altid møder en med smil og positive energier. Takket været hendes hjælp og gode råd er det lykkedes mig at tabe 13 kg på 12 uger. Kristina kan gøre en superstolt af selv de mindste fremskridt, hvilket har gjort den ugentlige samtale og vejledning til højdepunktet for ugen. Udover at hjælpe med vægten, hjælper Kristina også med det rent følelsesmæssige, hvilket for mig har været den største støtte gennem det hele. Jeg vil klart anbefale hende, fordi hun er skøn og dejlig at arbejde sammen med- jeg glæder mig til endnu et forløb hos en sund balance.”
Katarina, kunde i kostvejledningsforløb, 19 år

“Tak til Kristina fra en sund balance. Vi havde en fantastisk oplevelse til vores strategidag takket være dit indslag. Fokus på strategidagen var stress og mange bolde i luften. Her formåede Kristina via yogaøvelser, at få os ud af hovedet og ned i kroppen. En vidunderlig følelse og for flere var det en øjenåbner at mærke roen og velværen i kroppen efter yoga. Sig endelig til hvis du en dag, har voksenhold i Viborg og omegn.”

Rikke Reinholdt – Teamleder Logistik, Grundfos DK A/S. ”

 
“Kristina har været en fantastisk coach, som har hjulpet mig med at komme i gang med mit vægttab. Uanset om man føler, man er gået i stå, så hjælper hun en til at komme op igen. Hun er rigtig god til at fortælle om både kost, motion og træning. Hun har virkelig været min motivation til at komme tættere på mit mål. Og hun er altid glad!”

Katrine Munch, deltager i livstilsændringsforløb, 23 år

 

“Jeg skulle have hjælp, og hjemmesiden og forløbene lød så positivt. Det har været et godt kostvejledningsforløb. Kristina har været god til at besvare spørgsmål, været positiv og behagelig at snakke med. Kostplanen har været rigtig fin med mad, som er nem at lave, og jeg bruger stadig forslagene. Mit energiniveau er desuden toppet. “
Kvinde i kostvejledningsforløb, 59 år

 

“Et yderst kvalificeret indspark til selvindsigt og debat i undervisningen. Kristina formåede på en enkel og overskuelig måde at tydeliggøre kostens betydning for sundheden i sit foredrag for vores sportslinje bestående af 7.,8. og 9. årgang. Kan varmt anbefales.”
Sigurd Larsen, Tingstrup Skole, Thisted
 
”Vi har i børnehaven, Tumlelunden haft et fantastisk yogaforløb med Kristina. Med Kristinas fantastiske tilgang til børnene fik børnene mulighed for at finde deres indre ro og opleve kroppens funktioner på en ny og spændende måde. Vi lærte trylleord, at puste som en drage, svæve på en sky og meget meget mere – det hele på et inspirerende børneniveau.”
Sune Andersen – Souschef og pædagog i børnehaven Tumlelunden, Viborg
 
”Vi er så glade for at prøve holdet! Det er en sand fornøjelse at se en være så god til sit arbejde, og det falder dig så dejlig naturligt at være legende med børnene! Kæmpe ros til dig! Din personlighed skinner virkelig igennem – det er ikke hver dag, man møder folk som dig.”
Malene Praus, mor til Malthe 4. år, deltager på fast børneyogahold

 

“Vi har i Nr. Søby børnehave haft et helt fantastisk børneyogakursus. Kurset var en god blanding af teori og praksisøvelser, og Kristina gennemførte kurset på en dejlig rolig og behagelig måde. Vi fik masser af inspiration til selv at arbejde videre med børnene fremover:Hvordan børn og voksne kan få ro på i en travl hverdag, At vi kan bruge kroppen på mange forskellige måder (uden konkurrence), En anden måde at mærke sig selv, Hvordan man kan hvile i sig selv, Ro og nærhed og fordybelse i mindre grupper, En bevidsthed/opmærksomhed på åndedrættet og hvad vi kan bruge det til, Overskud, En ”stille” og dejlig måde at være sammen på i et fællesskab, Fælles fokus med hemmeligt yoga sprog. Vi havde under og efter kurset en meget dejlig fornemmelse i krop og sind. Alle tog fra kurset og var glade op opstemte. Nu glæder vi os til at komme i gang med at lave yoga med børnene, så vi forhåbentlig sammen med dem får samme dejlige oplevelse.
Birte Kristensen, Leder, Nr. Søby børnehave

 

“I 2015 fik vi mulighed for at tilbyde vores børn et Yoga forløb.
Vi havde nemlig fra staten fået 125.000,- der skulle anvendes til flere ”varme hænder”.
Altså nogle penge som skulle direkte tilgå til det enkelte barn.
Her opstod ideen med yoga. Som leder havde jeg læst og hørt om yoga for børn. Jeg tænkte mange børn i dag lever i en hurtig tid med mange sanseindtryk – indtryk som børnene ofte ikke får tid til at bearbejde og forstå før de skal i gang med de næste.
Jeg kontaktede derfor Kristina Spanggaard, som jeg havde hørt omtalt som en meget dygtig og seriøs yogalærer.
Vi aftalte, at en hel måned skulle børnene have et tilbud med yoga på hold med max. 12 – 15 børn. Nogle hold var mindre med kun 4 – 6 børn, hvor vi havde de børn der efter vores mening havde ekstra stort behov for at slappe af og lukke omverdenen ude for en stund.
Vi tilkøbte hurtigt en ekstra måneds yoga, da vi så børnenes positive reaktion.
Vi kan nu her ved forløbets afslutning konstatere, at det blev en meget større succes end vi havde drømt og forestillet os.
Alle børn har glædet sig til deres yoga med Kristina. Børnene på de mindre hold har vist en ro og en hvilen i sig selv, som fik selv deres pædagoger til at spærre øjnene op – hvad skete der lige der??
Ja, vi ved det ikke – kun at børnene har taget i mod yoga med glæde og begejstring. Når man har sin dagligdag blandt børn ved vi også, at den reaktion får man kun fra børn, der får noget de kan bruge og mærke.
Vi kan kun på det varmeste og med vores pædagogfaglige viden anbefaler det her til alle andre der har lyst til at give børn en anderledes oplevelse.
Vi er også sikre på, at det kun blev så stor en succes, fordi det var Kristina Spanggaard, der ”underviste” børnene i yoga. Kristina er en dejlig og varm person, der går ind i børnene med ”træsko på”.
Ruth Kristensen, Leder af daginstitutionen Lærkereden

 

 
Udtalelser fra børn om børneyoga:
 ”Yoga er ligesom at gå en tur ind i sig selv og kigge sig lidt omkring…”
Dreng 2. klasse
”Hverdagen kan være så stresset – så er det bare dejligt at kunne komme her og slappe af”
Pige 7. klasse
”Når man nogen gange har det svært og ikke så godt, er det rart at komme et sted, hvor man ikke skal tænke på noget, og hvor man bliver meget gladere bagefter.”
Pige 5. klasse
”Der er bare sådan en ro, når man er her.”
Dreng 6. klasse
“Man får alle spændinger og tanker væk. Hvis der har været noget i skolen, kan yoga få det til at gå væk.”
Pige 3. klasse