Stor yoga-aften i Viborg

Torsdag aften var mere end 150 viborgensere samlet i produktionshallen hos produktionsvirksomheden DLT, og langt hovedparten var af det kvindelige køn.

Viborg: Der skulle ikke saves og bores i hallen hos produktionsvirksomheden DLT Group denne aften, men til gengæld skulle der laves yoga og tales om sundhed. De normale ellers usunde snacks var skiftet ud med grønkålschips, gulerodsstænger og skyrdip, og velkomstdrinksene med postevand. Viborgegnens Erhvervsråd og Viborg Idrætsråd var vært ved arrangementet, hvor overskriften var “Sundhed, trivsel og arbejdsglæde.”

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Arrangementet bød først på en times yoga med yogalærer Kristina Spanggard og derefter en times foredrag med Michelle Kristensen, som blandt andet er kendt fra godmorgen Danmark. DLT havde bygget en flot scene op midt i produktionshallen, hvorfra Kristina guidede deltagerne igennem en lille times yoga, hvor hele kroppen blev arbejdet igennem i et flow fra den ene stilling til den næste med fokus på at forene åndedrættet med bevægelse.

Michelle Kristensens hovedbudskab for aftenen var “Sunde medarbejdere er gladere medarbejdere med langt mere overskud, energi og gåpåmod i hverdagen”. Foredraget var top-motiverende og underholdende og hun fortalte blandt andet historier fra sit sundhedsskabende arbejde hos en lang række danske og internationale arbejdspladser. Der var både grin og alvorlige miner.

Kia Bengtson fra Expo Partner var kommet til arrangementet med store forventninger.

– Jeg havde glædet mig rigtig meget til arrangementet, og mine høje forventninger blev til fulde indfriet. Det var fedt at lave yoga i et anderledes set up, og Michelle Kristensen var super inspirerende.

Arrangørerne fra Viborgegnens Erhvervsråd(VER) og Viborg Idrætsråd var også tilfreds med arrangementet, og Inge Heissel Lindal fra Ver siger:

– Vi syntes, at det var en rigtig god aften med et anderledes setup, end vi ellers plejer, og vi er glade for den store opbakning. DLT har gjort et kæmpe arbejde med at skabe nogle gode rammer, og det er til fulde lykkes.

Aften blev sluttet af med et opråb: Husk nu at prioritere jeres egen sundhed.

  

Læs artiklen “Stor yoga-aften i Viborg” via Viborg Folkeblads side her