RO PÅ – med yoga er en meditationsapp af høj kvalitet henvendt til både børn og voksne.

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=ropaa.T2TMobile

 

https://itunes.apple.com/dk/app/ropaa/id1321364106?l=da

App’en er til dig, der ønsker at give dig selv og/eller dit barn en pause i en travl hverdag. En pause hvor både børn og voksne får mulighed for at mindske uro og spændinger i kroppen og i stedet finde mere ro, balance og ny energi.
App’en er opdelt i to dele, hvoraf den ene del indeholder guidede meditationer til børn og den anden del guidede meditationer til voksne.
Med denne app får du blandt andet en gratis voksen meditation, som har til formål at grounde dig samt at hjælpe dig til at koble fra og finde nærvær i øjeblikket. App’en indeholder derudover en gratis børnemeditation, som har fokus på at hjælpe børn til at finde mere ro og støtte dem i at vende opmærksomheden indad og mærke deres krop.
Derudover indeholder app’en billeder og beskrivelser af blide yogaøvelser til voksne, som du med fordel kan lave før meditationen, hvis du oplever, at det kan være svært at få krop og sind til at falde til ro.
Meditation er et særdeles effektivt virkemiddel til at hjælpe krop og sind til at falde til ro. Meditation kan bevisligt forandre vores måde at fungere på – både mentalt samt følelsesmæssigt ved at skabe et stille rum, hvor indtryk samt tanker kan finde ro, og hvor krop og sind får tid til at bearbejde og restituere.

Fordele ved RO PÅ – med yoga app’en:
• Mindre stress. Meditation giver dig en pause i hverdagen – en pause hvor du kommer ud af hovedet og ned i kroppen og kan finde ro og fornyet energi
• Større opmærksomhed og koncentration. Gennem meditation øver du dig i at være til stede i nu’et. Du bliver mere opmærksom på dig selv og din krop og bedre til at mærke, hvordan du har det.
• Sammenhængen mellem åndedræt og hjerterytme. Du har mulighed for at påvirke din hjerterytme igennem din vejrtrækning – og ved at ændre din hjerterytme så den bliver harmonisk og naturlig, så skaber du samtidig en beroligende effekt og gode betingelser for din hjerne og resten af din krop.
• Sundhedsmæssige fordele. Undersøgelser har vist, at meditation bl.a. giver lavere blodtryk, hjertefrekvens og kolesterol.

 

App’en er på dansk og kan anvendes af alle med både stor eller ingen erfaring med yoga og meditation.
Download app’en gratis og lad meditationerne hjælpe dig og dit barn med at tage en bevidst pause og find mere glæde, ro og overskud i hverdagen.

Bag app’en står yogalærer Kristina Spanggaard og musiker Jesper M. Christensen:

Kristina Spanggaard er uddannet yogalærer til både børn og voksne. Hun har stor erfaring inden for yoga og meditation og driver til daglig yogastudiet- En sund balance, hvor hun blandt andet har faste klasser til både voksne og børn.

Jesper M. Christensen har komponeret, indspillet og produceret musikken til alle meditationer. Han understøtter de guidede meditationer med lydseancer, der har til formål at berolige nervesystemet, sætte tankerne på pause og skabe mere ro i kroppen.