“Alle har brug for at restituere, for at kunne præstere igen…”

Med psykolog Anne Stærk http://www.annestaerk.dk

og yogalærer Kristina Spanggaard http://www.ensundbalance.dk

 

Forkæl dine medarbejdere samtidig med at du gør noget godt for din virksomhed!

Kombination af psykologi og yoga er dybt relevant, fordi den netop varetager det helt centrale perspektiv, at vi som mennesker skal have det godt både i vores krop og vores psyke for at kunne trives og præstere optimalt. Det er, når vi formår at forene dette, at vi gør vores arbejde godt og navigerer relevant i arbejdslivets udfordringer.

 

Vi ved, at anerkendelse er centralt for medarbejderes arbejdsglæde. Hvis du har lyst til at vise dine medarbejdere, at du ser deres indsats og gerne vil anerkende dem for, at de hver dag præsterer, leverer og presser sig selv for at opnå gode resultater, så er en dag med yoga og psykologi et rigtig godt bud på, hvordan du kan gøre noget godt for både dem og din virksomhed.

Ved at give dine medarbejdere en dag, hvor det bliver legalt at reflektere, tage imod, have ro på og lære helt konkrete teknikker til, hvordan de kan bringe deres krop i balance og få deres hjerte til at slå i sin naturlige rytme, så booster du samtidig deres modstand overfor stress og udbrændthed. Det er nemlig i denne fysiologiske tilstand, at de har det bedste udgangspunkt for at finde ro, få større overskud og til at tænke kreativt og løse problemer på en hensigtsmæssig måde.

 

Kombinationen af kropslig velvære og psykologisk viden udgør fundamentet for vores 1-dags-workshop, der skaber trivsel og ro hos medarbejderne, og som præsenterer dem for teknikker, som de kan anvende konstruktivt i deres arbejdsliv efter workshoppen.

Book os til en dag, hvis du gerne vil:

  • Give dine medarbejdere en kropslig ro som modvirker stress og udbrændthed
  • Give dine medarbejdere viden om, hvordan de navigerer hensigtmæssigt i deres arbejdsliv
  • Sætte fokus på, hvordan du som arbejdsplads kan skabe gode betingelser for trivsel hos dine medarbejdere

 

Du kan vælge at booke os en hel eller en halv dag. Der er naturligvis også mulighed for at tilrettelægge et individuelt forløb, som passer til lige netop din virksomhed. Kontakt os og vi finder en løsning, som passer ind i jeres hverdag.

Varighed: 6 timer: Pris: 15.000 kr. + transport

Varighed: 3 timer: Pris: 8.000 kr. + transport

Hvor: Vi kommer ud til virksomheden.

Til transport påregner vi statens takster, dvs. 3,67 kr. pr. km. Der kan komme merudgifter til færge, bro, fly. Der påregnes ikke transport i en radius af 20 km.

Deltagerantal: Max 20