Der er pt. lukket for bookning af nye enesessioner.

 

Ro – Nærvær – Dyb afspænding- individuelt tilrettelagte yoga-, åndedræts- og meditationsøvelser

Gennem de individuelt tilrettelagte sessioner vil jeg guide og støtte dig ind i yogastillinger, som vil lade din krop og dit sind finde hvile. Enesessionerne vil tage udgangspunkt i den restorative yoga, også kaldet genopbyggende yoga, som har til formål at skabe ro i kroppen og dermed balance til nervesystemet, som i vores hverdag ofte er konstant overstimuleret. Et konstant overstimuleret nervesystem har en uhensigtsmæssig indvirkning på vores både fysiske og psykiske helbred og kan skabe ubalancer af langvarig karakter. Til restorativ yoga er formålet at finde ind i en dyb afspændt tilstand.

En restorativ yogastilling er en stilling, hvor du ligger passivt i stillingen støttet op af puder, tæpper, blokke etc. Når du ligger i disse understøttende restorative stillinger, giver du din krop muligheden for at give helt slip og finde ro, og du vil derved opnå både fysisk, mental og følelsesmæssig afslapning.

Enesession er en fantastisk måde at komme i dyb kontakt med krop og sind, og sessionerne målrettes efter dine ønsker og behov. I restoratie enesessioner gives du tid og empatisk opmærksomhed. En tid som tillader dig at sanse samt opleve kroppen, følelser og tanker i dyb afspændt tilstand.

Når du har bestilt og betalt dine enesessioner kontaktes du pr. telefon eller mail til en indledende snak, hvor vi aftaler et tidspunkt for den første session, og hvor du har mulighed for at sætte ord på, hvad du gerne vil arbejde med. Det kunne eksempelvis være tankemylder, uro, spændinger eller en træt og udmattet krop. Derudfra tilrettelægges en praksis, der beroliger og giver energi til kroppen.

Alle enesessioner har en varighed af 75 min. og foregår i dagstimerne i min stue på min privatadresse: Begonievej 2, 7800 Skive.

Ved aflysning af aftalt tid senere end 24 timer før mødetidspunktet, betaler du halvdelen af sessionens pris.

De restorative pauser giver dig:

  • Balance i nervesystemet
  • Færre spændinger
  • Bedre søvn
  • Et stærkere immunforsvar
  • En bedre fordøjelse
  • Mindre stress
  • Bedre vejrtrækning
  • Tid, ro og omsorg til dig selv

 

 Priser:

 1 restorativ session a’ 75 min: 750 kr.

 3 restorative enesessioner a’ 75 min.: 1800 kr


.