Find vores yogaforløb, retreats og workshops, ved at klikke her

Kristina Spanggaard

Kristina Spanggard

Kristina Spanggaard, yogaunderviser, kostvejleder og ejer af “en sund balance”

Ejer af yogastudiet i Skive og uddannet yogalærer til både børn og voksne

Kristina underviser i Ashtanga, Flow yoga, Blid Yoga, Restorativ yoga og børneyoga.

For mig handler yoga om selverfaring, selvomsorg og fortrolighed med kroppen.

Kristina er særligt optaget af, hvordan yogaen kan hjælpe med at balancere vores nervesystem, og hvordan vi ved at bringe fokus ned i kroppen, kan opnå større fortrolighed med kroppen og derved fuldt ud opleve, hvem vi er.

 

Min undervisning:

Jeg nyder at undervise alle de forskellige former for yoga, og jeg synes, at hver yogaform kan noget helt særligt og påvirker krop og sind på helt forskellige måder.

På Flowklasserne arbejder vi dynamisk med en masse solhilsner, stående stillinger og styrkende øvelser til en playliste af musik, som ofte indeholder genkendeligt musik eller lounge-agtige beats.

Mine Blid Yoga og Restorative yogaklasser inviterer til rolige flows med fokus på støttende stillinger, der giver tid til ro og fordybelse. På disse yogaklasser har jeg desuden ofte fokus på grounding, fordi jordforbindelse er væsentlig for, at vi kan mærke os selv i vores krop.

Ashtanga klasserne bygges op omkring en fast serie således, at der er mulighed for et dybdegående kendskab til hver enkelt stilling og dens teknikker. Tempoet er særdeles dynamisk, og serien bindes sammen via det kraftfulde ujjayi åndedræt.

På mine børne- og familieyogahold ligger fokus på at stimulere barnets sanser, styrke kropsbevidstheden og medvirke til, at barnet finder ro. Jeg bestræber mig altid på at give børnene en sjov og kreativ oplevelse med yoga, hvorfor jeg præsenterer yogaen igennem bevægelse, leg, chanting og samtale.

Anda Plejdrup

Anda Plejdrup, Strala uddannet, yogaunderviser

Anda Plejdrup, Strala uddannet, yogaunderviser

Anda underviser i Flow yoga.

Jeg hedder Anda og kommer fra Letland. Når jeg ikke er på måtten, elsker jeg at hygge sammen med min familie, læse en god bog eller dyrke crossfit.

Jeg er uddannet Strala yoga guide og Fysiurgisk massage- og idrætsterapeut.

Strala Yoga er en legende, fri og tilgængelig yogaform for alle. Frihed i bevægelsen er nøgleord og fokuset er på at bevæge sig frit og naturligt ved at følge åndedrættets rytme. I Strala Yoga udforsker vi både nemme og mere udfordrende positioner med samme tilgang af lethed og ro i kroppen. Yogaklassen er opbygget som et kontinuerligt bevægende flow, der opbygger styrke, smidighed og balance i kroppen.

Connie Daasbjerg

Connie Daasbjerg, Asthanga uddannet, Yogaunderviser

Connie Daasbjerg, Asthanga uddannet, Yogaunderviser

Connie er pt. på barsel.

 Jeg er uddannet yogalærer fra “All Yoga Thailand – Teacher Training”.
Min yogapraksis handler for mig om at være til stede i kroppen og i nuet, men også om at være legende og nysgerrig omkring om hvad der sker i kroppen, i de forskellige yogastillinger.
 I min hverdag varierer jeg mellem flere forskellige yogaformer, alt afhængig af hvad jeg kan mærke min krop har brug for den pågældende dag.
Tidligere har jeg gennemført både hele og halve ironmans og dyrker stadig forskellige sportsgrene ved siden af min undervisning, og det smitter også af på min måde at undervise, sammensætte, samt guide timerne på.
Du vil opleve i mine mandeforløb, at jeg vil udfordre din krop, balance, smidigheden og sindet, men alle kan være med, og øvelserne bliver tilpasset den enkelte person. Og i den blide søndagsyoga vil jeg forkæle din krop med et pusterum fra hverdagens ræs. Her vil jeg guide dig igennem nogle af de mere blide yogaøvelser, og her giver jeg tid til at vi kommer i dybden med nogle stillinger, afspænding og grounding. Jeg glæder mig til at undervise dig.

Ellen Christensen 

Ellen er underviser på mandeyogaholdet om tirsdagen.

 

Jeg er uddannet yogalærer fra “Arhanta yoga Ashram” i Indien. Jeg har dyrket yoga i mere end 10 år og foretrækker personligt flow- og poweryoga. Jeg har flere års erfaring med undervisning af både begyndere og øvede yogaentusiaster.

 

For mig er det mentale aspekt ved yogaen vigtigt, men jeg vil også gerne, at vi efter en yogaklasse kan mærke, at vi har brugt kroppen på en skøn måde og er lidt ømme dagen efter yoga. Jeg vil på mandeyogaholdet have særligt fokus på styrke, balance, koordination og udholdenhed.

 

Ellen Christensen, Hatha uddannet, yogaunderviser