Ny dato på kommende retreat er på vej. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, kan du følge med i alle nyheder. Indtil da, kan du læse mere om vores seneste retreat herunder:

 

Mind*Body*Soul

Yoga- og intuitions retreat den. 2.-4 november 2018

Hvornår har du sidst givet dig selv den gave, bare at være, mærke og lytte til det, din krop og dit sind fortæller dig, at du har brug for?

Genkender du følgende?

At du har svært ved at slappe af

At du får dårlig samvittighed, når du ”ikke laver noget”

At du får tankemylder, når du skal falde til ro

At din krop føles stresset

At du kan have svært ved at mærke de rigtige valg i livet

At du mangler kontakt til dig selv og din indre stemme

 

De fleste af os lever i en hverdag, hvor der sjældent er tid til at stoppe op og mærke efter, hvordan vi egentlig har det. Derfor mister vi indimellem evnen til at mærke os selv, vores krop, og den indre stemme, der guider os indefra. Det er derfor nødvendigt at stoppe op, og skabe kontakt til os selv og vores krop, så vi igen kommer på rette spor, og kan mærke balancen i livet.

På retreatet skaber vi tiden og rummet til at få dig helt ned i gear. Vi guider dig gennem skøn og blid restorativ yoga, pranayama (åndedrætsøvelser) og meditation, der gør din krop afslappet og får den ind i en tilstand af restitution og velvære. Den kropslige afslapning forener vi med fordybelse og indsigt i kroppens sprog, og oplæg om, hvordan du lytter til din krops signaler. Herudover sætter vi fokus på din intuition, og din evne til at bruge intuitionen som indre kompas og navigationssystem i livet.

Formålet med at skabe større kontakt til kroppen, både fysisk og på bevidsthedsniveau, er, at du bliver mere opmærksom på, hvad der er godt for dig, og hvilke skridt du skal tage for at skabe indre ro og trivsel i din hverdag.

En del af retreatet vil foregå  i stilhed, da stilheden skaber mulighed for at fokusere på ren tilstedeværelse og opleve livet i al sin enkelhed, og skabe plads til den indre ro, der er i din krop.

Rent praktisk ankommer du fredag eftermiddag til Golfhotellet i Viborg, der er beliggende ved søerne og parken Borgvold. De naturskønne rammer skaber en fredfyldt atmosfære og en ekstra dimension til opholdet og den ro, weekenden handler om at skabe for dig. Måske ankommer du alene, måske sammen med en veninde, eller sammen med din mor eller datter. Der er mulighed for alle konstellationer, og bestilling af både enkelt- eller dobbeltværelse.

Du tjekker ind i hotellets reception mellem kl. 14.00 og 15.45 og får herefter adgang til dit værelse. Måske du ankommer, så du har tid til en gåtur omkring søerne, der omkranser hotellet, inden vi mødes kl. 16.00 på hotellet og sammen starter retreatet.

I løbet af weekenden, vil vi veksle imellem nedenstående program, der danner rammen for retreatet og tid til fordybelse, refleksion og ren afslapning. Alt sammen i skøn forening med lækker mad, god stemning, fantastisk lokation, skønne omgivelser, og en tryg atmosfære.

 

Program

(dog med forbehold for små ændringer):

 

FREDAG:

14.00-16.00: Ankomst, indlogering og egentid

16.00-17.30: Velkomst og præsentation. Herefter blid yoga med fokus på grounding

18.00-19.15: Middag- 2. retters menu i restauranten

19.15-20.30: Oplæg om kroppens sprog, og de signaler kroppen sender

20.30-21.30: Oplæg om meditation og kroppens behov for restitution

Fælles guidet afspænding og meditation

Godnat og stilhed begynder

 

LØRDAG:

09.00-09.45: Morgenmad i stilhed

09.45-11.00: Restorativ yoga i stilhed

11.00-11.30: Refleksionsark- oplæg om hvordan du kan bruge stilheden

11.30-16.00: Fordybelse og egen tid i stilhed (evt. spa, eller gåtur i den smukke natur, eller fordyb dig i tanker på værelset)

16-00-17.00: Fælles opsamling af stilhed. Refleksion og fælles fordybelse i hvad stilhed bringer, og indsigt i de tegn, der opstår i stilheden.

17.00 – 18.00: Oplæg om Intuition, og hvordan intuition kan bruges til at finde livsformål og lykken i dit liv. Hvordan går man fra at tænke til at mærke, og hvad er forskellen?

18.00-19.30: Middag 2- retters menu i restauranten

19.30-20.30: Spatid

20.30.-21.00:  Meditation

 

SØNDAG:

08.00-09.30: Pranayama + blid yoga

9.30-10.30: Stor morgen buffet

10.30-11.00: Afsluttende kvinde cirkel

11.00: Udtjekning og tak for denne gang

 

 

Pris

Dobbeltværelse pr. person:  3275 kr.

Enkeltværelse pr. person:  3675 kr.

 

Prisen inkluderer:

2 overnatninger i lyst og dejligt værelse. Fuld forplejning med lækker mad fra hotellets restaurant. Ønsker du vegetar- eller veganer menu skal dette blot oplyses ved din tilmelding. Under hele opholdet, kan der gøres brug af hotellets lækre poolområde med spa, dampbad og sauna. Sidst men ikke mindst, to undervisere igennem hele weekenden, der vil gøre alt for at skabe de bedste rammer og en kærlig og fantastisk weekend, med fokus på dig.

Bemærk at der i prisen ikke medfølger drikkevarer. Dette afregnes individuelt med restauranten på hotellet.

 

Tilmelding

Du tilmelder dig senest d. 2. okt. 2018 via mail til Kristina@ensundbalance.dk og angiver ved din tilmelding, om du ønsker at booke et enkelt- eller dobbeltværelse. Ønsker du dobbeltværelse skriver du blot navnet på den, du skal dele værelse med. Har du allergener eller ønsker du vegetar/veganer menu noteres dette også i din tilmeldingsmail. Vi har begrænsede pladser og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

Ved din tilmelding overføres det fulde beløb til følgende konto:

Reg: 3409

Konto: 11576761

Husk at skrive dit fulde navn på overførslen, så vi kan se hvem betalingen er fra. Din tilmelding er først gældende, når vi har registreret din indbetaling.

Bliver du forhindret i at deltage i retreatet kan vi desværre ikke refundere din indbetaling. Du kan dog uden beregning give din plads til en anden, hvis blot du informerer os.

Retreatet gennemføres ved min. 10 deltagere. Bliver vi mod forventning nødt til at aflyse retreatet, refunderes dit fulde beløb.

Adresse:

Viborg Golfhotel

Hans Tausens alle´2

8800 Viborg

 

Praktisk:

Alle over 18 år kan deltage på retreatet.  Du behøver ikke at have forudgående kendskab til hverken yoga eller meditation. Vær opmærksom på at de yogaformer, du tilbydes på dette retreat er blide, hvilende restituerende øvelser, som har til formål at skabe ro og velvære i din krop.

På retreatet skal du medbringe et åbent sind. En yogamåtte/underlag, et tykt tæppe, en yogapølle. Har du ikke en yogapølle, kan du benytte en stor pude, der har en lidt fast form.

 

Dine undervisere:

 

Stine Quorning:

Jeg er 36 år, og har min base og forretning på Frederiksberg i København. Jeg er oprindeligt udannet jurist, og har i flere år arbejdet som leder og projektleder. I 2015 tog mit liv en drejning, der fik mig til at indse at karriere, status og en fyldt bankbog intet var værd, hvis jeg ikke kunne mærke lykken og glæden ved livet. Det førte til et større karriereskifte, og en intens rejse i forståelsen af kroppens sprog,  og hvordan krop og sind hænger uløseligt sammen. Jeg driver nu forretningen ”It’s a soul busines” hvor jeg afholder workshops, foredrag og  én til én sessioner. Omdrejningspunktet i mit virke, er at skabe kontakt til krop og sjæl, og få folk derhen, hvor de mærker sig selv, og bliver i stand til at skabe det liv, hvor de trives aller bedst.

 

Kristina Spanggaard

Jeg er 37 år, gift og mor til 2 piger på 4 og 8 år. Jeg driver min egen virksomhed “en sund balance” i Skive, og underviser yogaklasser vekslende imellem blid og dynamisk yoga. Jeg er uddannet yogalærer til både børn og voksne og har senest taget en restorativ yogauddannelse. For mig handler yoga om selverfaring, selvomsorg og fortrolighed med kroppen. Jeg er særligt optaget af, hvordan yogaen kan hjælpe med at balancere vores nervesystem, og hvordan vi ved at bringe fokus ned i kroppen, kan opnå større fortrolighed med kroppen og derved fuldt ud opleve, hvem vi er.

 

Vi glæder os inderligt til at byde jer velkommen til vores Mind*Body* Soul Retreat

 

Kærlig hilsen

 

Kristina og Stine